nyomtatás küldésA A betűméret
What about silence? nemzetközi ifjúsági csere felhívása

What about silence? nemzetközi ifjúsági csere felhívása

Az SRT LOGO Ifjúsági Szolgálatának német partnerszervezete (Chance 93) nemzetközi ifjúsági cserét szervez Grillenburgban francia, magyar és olasz partnerek együttműködésével. A program az Erasmus+ Programkeretén belül angol munkanyelven zajlik.

What about silence? – nemzetközi ifjúsági csere felhívás

 

Az SRT LOGO Ifjúsági Szolgálatának német partnerszervezete (Chance 93) nemzetközi ifjúsági cserét szervez Grillenburgban francia, magyar és olasz partnerek együttműködésével. A program az Erasmus+ Program (www.eplusifjusag.hu) keretén belül valósul meg. Az ifjúsági csere angol munkanyelven zajlik!

 

Az ifjúsági csere célcsoportja

elsősorban 16-20 év közötti fiatalok, akik már aktív szerepet töltenek be kortárscsoportjaikban, illetve az SRT LOGO Ifjúsági Szolgálat munkáját szabadidejükben, önkéntes munkával segítik,
olyan fiatalok, akik érdeklődnek a természet, környezet és egészség témája iránt.

 

Az ifjúsági csere időpontja  2015. augusztus 4-12. (kedd-szerda)

 

Az ifjúsági csere helyszíne  Grillenburg, Németország

 

Az ifjúsági csere témája      Természet, környezet, egészség

 

Az ifjúsági csere résztvevői 7 fiatal/ország + 1 csoportvezető

 

Szállás és étkezés                pályázati forrásból, a főszervező (Chance 93) saját épületében és szervezésében (www.jugendfreizeithof-grillenburg.de)

 

Részvételi díj                        A teljes útiköltség és biztosítás 30 %-a.

Az útiköltséget és biztosítást (melynek várható költsége kb. 45.000-50.000 Ft) minden résztvevőnek előre meg kell vásárolnia (a csoporttal közösen), amelynek a 70%-át a német partner az ifjúsági cserét követően téríti meg.

 

LOGOs kapcsolattartó          Borsos-Lajos Krisztina

 

A részvétel feltétele

A jelentkezési lap visszaküldése határidőre. Az előzetes megbeszélésen és angol nyelvű meghallgatáson való részvétel, melynek időpontja 2015. június. 16. (kedd) 13 óra a LOGO-ban. Az előkészületi feladatokban való aktív közreműködés, valamint az ifjúsági csere teljes időtartamán való részvétel.

 

Jelentkezés

Jelentkezni június 16-ig a mellékelt jelentkezési lap kitöltésével és visszajuttatásával lehet az SRT LOGO Ifjúsági Szolgálatnál (Szombathely, Óprint u. 1.). A jelentkezők kiértesítése június 22-ig megtörténik. A részvétel elfogadását követően a részvételi díj befizetése június 26-án 12 óráig lehetséges, vagy az előre egyeztetett időpontban meg kell jelenni a MÁV jegyirodánál (Szombathely, Király u. 8/A). A befizetett jelentkezési díjat nem áll módunkban visszafizetni.

A jelentkezés elfogadását követően történő visszamondás esetén a résztvevő köteles maga helyett más résztvevőt biztosítani, akit a szervezők is jóváhagynak.

A felhívás és a jelentkezési lap INNEN a dokumentumtárból letölthető.

Kérdésedet személyesen az SRT LOGO Ifjúsági Szolgálat irodájában, írásban a lajos.krisztina@vasvili.hu címen vagy telefonon (30/377-6613) teheted fel.


 

nyomtatás küldés» lap tetejére


Az Ön neve:
Az Ön e-mail címe:
Kinek küldi?
E-mail címe:
hozzászólok Én is!

 
Kapcsolat

AGORA - LOGO Ifjúsági Szolgálat
9700 Szombathely, Március 15.tér 5.
Tel.: +36 20 244-7381
www.vasvili.hu
logo kukac agora-savaria pont hu