nyomtatás küldésA A betűméret
Time to Move képeslap-pályázat 2015

Time to Move képeslap-pályázat 2015

Mutasd be a lakóhelyed! Az Eurodesk a Time to Move kampány részeként képeslap-pályázatot hirdet minden 13 és 30 év közötti európai fiatal számára.

A lakóhelyetekről szóló képeslapok terveit 2015. október 4-ig küldhetitek el. A közönségszavazatokat követően az Eurodesk választja ki azt a két győztest, akiknek nyereménye egy 22 napig érvényes InterRail vonatjegy.

Szeretettel várjuk a 13 és 30 év közötti európai fiatalok képeslapterveit 2015. október 4-ig a Time to Move weboldal vagy az Eurodesk Facebook oldalának jelentkezési felületére. A célunk az, hogy minél több kreatív képeslap kapjunk Európa minden pontjáról, s örömmel fogadjuk a kollázzsal, rajzolással, festéssel, grafikai designnal, vagy egyéb érdekes technikákkal készült pályaműveket.

A pályázat oldalának látogatói szavazhatnak kedvenc képeslapjaikra, a verseny végén pedig az Eurodesk fogja kiválasztani a két legjobbnak ítélt alkotást a húsz legtöbb lájkot kapott mű közül. A két nyertes egy-egy, huszonkét napig érvényes InterRail vonatjegyet kap, hogy bejárhassa egész Európát.

A versenyt az Eurodesk szervezi az InterRail szponzorálásával, s az esemény részét képezi a Time to Move kampánynak, melynek célja a fiatalok tájékoztatása a hasznos információforrásokról és nemzetközi mobilitási lehetőségekről. A kampány 2015. szeptember 21-étől október 4-éig tart.

Bővebb információ: timetomove.info

Az Eurodesk

Európában ma több mint 1200 ifjúsági munkás dolgozik az Eurodesk hálózat keretében azon, hogy felhívja a fiatalok figyelmét a mobilitási lehetőségekre, s aktív társadalmi szerepvállalásra ösztönözze őket.  Az Erasmus+ Program támogató rendszereként az Eurodesk érthetővé és elérhetővé teszi a tanulási mobilitással kapcsolatos ifjúsági információkat a fiatalok és a velük foglalkozók számára. Az Eurodesk ifjúságsegítői mindig figyelnek arra, hogy az általuk nyújtott tájékoztatás releváns és aktuális legyen. Az Eurodesk információs pontjai az eurodesk.eu weboldalon keresztül érhetők el.

Forrás: www.eurodesk.hu


 

nyomtatás küldés» lap tetejére


Az Ön neve:
Az Ön e-mail címe:
Kinek küldi?
E-mail címe:
hozzászólok Én is!

 
Kapcsolat

AGORA - LOGO Ifjúsági Szolgálat
9700 Szombathely, Március 15.tér 5.
Tel.: +36 20 244-7381
www.vasvili.hu
logo kukac agora-savaria pont hu